Creatieve workshop Schrijf je vrij

 

In de schrijfworkshop ga je actief aan de slag om je diepere stroom aan te boren. Je schrijft eerst van je af en dan naar je toe. Door te schrijven vanuit je onderbewuste, tien minuten achter elkaar of twee pagina's vol, en vooral niet kritisch mee te lezen, boor je een bron in jezelf aan waar je anders moeilijk bij komt. En als je terugleest, kun je verrast worden door je eigen teksten.


Wat gaan we doen

We beginnen met een rondje waarin je je vraag of doel formuleert. Dan doen we een korte meditatie die je bij je innerlijke stilte brengt en een diepere laag. Van daaruit ga je intuïtief aan de slag. Je zult zien, wat je schrijft is magisch.

Eerst schrijf je alle zorgen en malende gedachten op. Dan laat je in dankbaarheid los wat je niet meer nodig hebt. Schrijf alles van je af! Zo maak je ruimte. 

Dan doen we schrijfoefeningen aan de hand van thema's. Wat in jou wil er loskomen, opborrelen, gekend worden en het licht zien? Schrijf dat naar je toe!


Het belang van creativiteit 

Mijn ervaring is, creatief bezig zijn vanuit gevoel en intuïtie, zonder dat het 'iets moet worden', brengt je in contact met je eigen bron. Zo komt een krachtige energie vrij die je kunt inzetten om het leven te leiden dat bij je past.
En je bevrijdt het spelende kind in jezelf. Dat is niet 'kinderachtig', dat is het wezenlijke, de pure zijnskracht waar we als kind nog mee verbonden waren.

Intuïtief schrijven verbindt je je met je 'wilde' geest, je vrije geest die alles met elkaar kan verbinden en oplossingen weet.  

Data komende schrijfworkshops

Vrijdag 19 januari 2018, van 10.00 - 13.00 uur. Dit is een speciale workshop waarbij je Nieuwe inspiratie voor 2018 aanboort. Wat wil het komende jaar in jou het licht zien?

Volgende schrijfworkshops zijn op vrijdag 23 maart van 10.00 - 13.00 uur en vrijdag 22 juni van 10.00 - 13.00 uur.


Kosten 

De kosten voor de schrijfworkshop zijn € 40, inclusief materialen, koffie, thee en lekkers.


 

Wat krijg je in een workshop

  • je werkt met een persoonlijke vraag of doel 
  • als je het even niet meer weet, help ik je met persoonlijke tips
  • alle materialen zijn aanwezig, zoals pennen en papier
  • we zitten op een fijne plek, in mijn atelier, met een grote tafel waaraan we samen kunnen werken
  • er is de juiste focus, een vertrouwelijke sfeer en prettige energie


Aanmelden voor een Schrijfworkshop

Contacteer Ons

Misschien ben je hierin ook geïnteresseerd:

 

Collageworkshop Verbeeld je verlangen

Schilderworkshop Bevrijd je creatiekracht

Open atelier Samen schrijven

Je boort je creatieve stroom aan. Intuïtief collages maken verbindt je met je diepere verlangens. Deze op papier uiten, zet een beweging in gang naar verwezenlijking van wat je ten diepste wilt.

Je kiest kleuren die je aanspreken. Als een 'spelen met verf en kleur' ga je aan de slag. ​Je verbeeldt je innerlijk op doek. Zo boor je pure scheppingskracht aan. Je zult zien, wat je maakt is magisch.

Wil je een artikel of blog schrijven, en kom je er alleen niet aan toe? Het helpt om samen te schrijven. De groepsenergie helpt om te focussen en je doel te halen. Het is ook een afspraak met jezelf.