Collageworkshop Verbeeld je verlangen

 

Je wilt je passie of verlangen ontdekken of een aspect van je ziel uitbeelden. Misschien wil je leren om van verschillende plaatjes een mooi geheel te maken. Of gewoon lekker creatief bezig zijn. Alles is goed.

In deze workshop ga je actief aan de slag om je creatieve stroom aan te boren. Intuïtief collages maken verbindt je met je diepere verlangens. Deze op papier uiten, zet een beweging in gang naar verwezenlijking van wat je ten diepste wilt. 

Wat gaan we doen

Je brengt jouw persoonlijke vraag of doel in en gaat hiermee aan de slag. 

We beginnen met een ontspannings-meditatie die je bij je innerlijke stilte brengt en een diepere laag. Voel waar je nu behoefte aan hebt. Je werkt in je eigen energie zodat je je innerlijke stem hoort en werkt vanuit jouw gevoel, en dit verbeeldt op papier.

Van daaruit ga je intuïtief aan de slag. Je zoekt plaatjes op kleur, of vorm, of wat jou maar aanspreekt. Van losse plaatjes maak je een nieuw geheel: het is fijn als het als een puzzel op zijn plek valt. Je zult zien, wat je maakt is magisch.

Het belang van creativiteit 

Mijn ervaring is, creatief bezig zijn vanuit gevoel en intuïtie, zonder dat het 'iets moet worden', brengt je in contact met je eigen bron. Zo komt een krachtige energie vrij die je kunt inzetten om het leven te leiden dat bij je past.
En je bevrijdt het spelende kind in jezelf. Dat is niet 'kinderachtig', dat is het wezenlijke, de pure zijnskracht waar we als kind nog mee verbonden waren. Dit brengt flow en nieuwe energie. Het helpt je om te ontspannen en te genieten!    

 

Wat krijg je in een workshop

  • je werkt met een persoonlijke vraag of doel 
  • als je het even niet meer weet, help ik je met persoonlijke tips
  • alle materialen zijn aanwezig, zoals papier, lijm, scharen en vele verschillende mooie tijdschriften
  • we zitten op een fijne plek in mijn atelier, met een grote tafel waaraan we samen kunnen werken
  • er is de juiste focus, een vertrouwelijke sfeer en prettige energie
 

Data komende collageworkshops 


Vrijdag 26 januari 2018, van 10.00 - 13.00 uur. Dit is een speciale workshop waarbij je je Vision board voor 2018 maakt. Wat wil je het komende jaar leren, doen of ontwikkelen?

Volgende collegeworkshops zijn op zondag 29 april van 10.00 - 13.00 uur en vrijdag 29 juni van 10.00 - 13.00 uur.

Kosten 

De workshop collage maken kost € 45 inclusief materialen, koffie, thee en lekkers.


Wil je meer informatie of advies?

Bel 023 - 205 22 95 of mail Lusanne

Aanmelden voor de Collage workshop

Contacteer Ons
 

Misschien ben je hierin ook geïnteresseerd:

 

Schilderworkshop Bevrijd je creatiekracht

Workshop Schrijf je vrij!

Open atelier Samen schrijven

Je kiest kleuren die je aanspreken. Als een 'spelen met verf en kleur' ga je aan de slag. ​Je verbeeldt je innerlijk op doek. Zo boor je pure scheppingskracht aan. Je zult zien, wat je maakt is magisch.

Intuïtief schrijven verbindt je je met je vrije geest die alles met elkaar kan verbinden en oplossingen weet. Door te schrijven vanuit je onderbewuste, boor je een bron in jezelf aan waar je anders moeilijk bij komt.

Wil je een artikel of blog schrijven, en kom je er alleen niet aan toe? Het helpt om samen te schrijven. De groepsenergie helpt om te focussen en je doel te halen. Het is ook een afspraak met jezelf.