Ik ben Lusanne Hogeweg

 

Ik werk sinds 2003 als loopbaancoach. Ook werk ik als UWV Werk Fit coach. Ik help je na een burn-out ontdekken welk werk bij je past.

Ik heb het zelf ervaren: burn-out, mijn intuïtie en creativiteit inzetten, mijn weg in werk vinden en mijn missie in de wereld zetten. 

Ook heb ik leren omgaan met mijn hoogsensitiviteit en ik weet hoe je hier je kracht van maakt.

Ik heb al vele mensen geholpen hun kwaliteiten en drijfveren te ontdekken zodat ze met meer zelfvertrouwen en energie werken.

Mijn kennis en kunde

​Ik studeerde rechten en werkte tien jaar bij de rijksoverheid op het vlak van Personeel & Organisatie. Mijn laatste baan was loopbaan-adviseur bij justitie. 

Na mijn burn-out in 2002 deed ik de opleiding loopbaancoaching en  trainingen in intuïtieve ontwikkeling, transformatie therapie, mindful analysis e-mailcoaching en systemisch coachen.

Ik was lid van de Foundation for Higher Learning (FHL) en heb daar praktische ervaring opgedaan met meditatie.


 
 
Lusanne is erg nuchter, niet het zweverige type. Maar heeft wel de kennis van het spirituele. Vanaf de eerste sessie was het helemaal perfect. Lusanne ging analytisch te werk, wat voor mij als techneut zeer prettig en werkbaar was. (Sabine)
Het mooie van Lusanne is dat ze erg goed naar me luistert en mijzelf laat ontdekken wat mijn patronen zijn, hoe mezelf te accepteren, etc.. Na elke sessie ga ik vol energie weg, omdat ik weer nieuwe aspecten van mezelf ontdekt heb. Dus, hartelijk dank Lusanne, dankzij jou voel ik me steeds meer mezelf en dat ik me blijf ontwikkelen geeft me een onbeschrijfelijk goed gevoel. (Gilbert)
Lusanne's begeleiding heeft mij veel dichter bij mezelf gebracht, ik luister beter naar mijn intuïtie. Ik maak nu bewuster keuzes waar ik mij goed bij voel en dat geeft mij meer zelfvertrouwen. Lusanne, bedankt!
(
Jacqualine)

Mijn beste kwaliteiten volgens mijn klanten, vrienden en familie:

 
 

"Je beste kwaliteiten: bedachtzaam, straalt rust uit en mededogen uit, luistert heel aandachtig, reageert rustig maar krachtig door kern van verhaal te benoemen, en dat te ontrafelen in wellicht oplossingen, en aanmoedigingen en dus motivatie! (Gaf mij een hoop kracht ons laatste gesprek)."

"Ik kan met jou op ziel niveau praten waardoor ik mij op mijn gemak voel en veilig, niets is jou vreemd. Ik vind dat je goed kan luisteren en de tijd neemt waardoor ik mij niet opgejaagd voel of onbegrepen. Je bent een warme persoonlijkheid, we kunnen samen lachen en ik voel mij altijd rustig en weer opgeladen als wij een gesprek hebben gehad en natuurlijk je openheid waardoor ik mijn ervaringen kan delen en mijn verwarde gedachtes en gevoelens vaak weer helder krijg."


Mijn coaching zorgt voor zelfvertrouwen en helpt je werken met nieuwe energie!

 

Doe gratis de geleide meditatie of energie-oefening!

Meld je aan voor inspiratie Via Lusanne en ontvang vele voordelen

 

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.