Contactgegevens 

Bezoekadres

 
Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Mail naar info@vialusanne.nl of bel 023 - 205 22 95 of 06 - 556 299 00

Via Lusanne is ingeschreven bij KvK Amsterdam, nummer 63354969

 
 
 
 

Broedplaats BOGOTÁ
Haarlemmerstraatweg 79
​1165 MK Halfweg

Met de auto

De locatie is goed bereikbaar met de auto en parkeren is gratis. Als je het terrein opkomt, ga je meteen naar links. Daar is de hoofd- ingang. Bel me even op 06 - 556 299 00, dan kom ik je ophalen.


Met de fiets
Met de fiets is het ook goed te doen, afhankelijk van waar je woont natuurlijk. Vanaf het centrum van Haarlem is het 20 - 25 minuten. Als je het fietspad langs het spoor neemt kom je een eindje voorbij de A9 een spoorwegovergang tegen, als je het spoor oversteekt en de voetgangerstunnel neemt onder de N200 door, sta je meteen tegenover BOGOTÁ.

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Halfweg en vanaf de dichtst bijzijnde bushalte is het 20 minuten lopen. Kijk in de reisplanner voor een actueel reisadvies.

Voor wie een OV-fiets abonnement heeft, er staan OV-fietskluizen op station Halfweg. Het is 5 minuten fietsen.

 
 

Doe gratis de geleide meditatie of energie-oefening!

Meld je aan voor inspiratie Via Lusanne en ontvang vele voordelen

 

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.