Collage workshop Verbeeld je verlangen in werk

 

Je wilt je verlangen in werk uitbeelden, je kwaliteiten zien of helder maken wat je drijfveren zijn. Wat belangrijk voor je is in werk.

Intuïtief collage maken verbindt je met je onderbewuste, met wat in je leeft aan diepere verlangens. Deze op papier uiten, zet een beweging in gang naar verwezenlijking ervan.

Hoe dan ook, in de workshop ga je actief aan de slag om je creatieve stroom aan te boren. 

Wat gaan we doen

Je brengt jouw persoonlijke vraag of doel in. We beginnen met een ontspannings-meditatie die je bij je innerlijke stilte en een diepere laag brengt. 

Van daaruit ga je intuïtief aan de slag. Je zoekt plaatjes op kleur, of vorm, of wat jou maar aanspreekt. 

Van losse plaatjes maak je een nieuw geheel: het is fijn als het als een puzzel op zijn plek valt. Je zult zien, wat je maakt is magisch. De beelden, de kleuren, ze spreken tot je. Samen kijken we daarna wat jouw collage je te zeggen heeft als antwoord op je vraag.

Het belang van creativiteit 

Mijn ervaring is, creatief bezig zijn vanuit gevoel en intuïtie brengt je in contact met je eigen bron. Zo komt een krachtige energie vrij die je kunt inzetten om het leven te leiden dat bij je past.  

En je bevrijdt het spelende kind in jezelf. Dat is niet 'kinderachtig', dat is de pure zijnskracht waar we als kind nog mee verbonden waren. 

Dit brengt flow en nieuwe energie. Het helpt je om te ontspannen en te genieten!    

Wat krijg je in een workshop

  • je werkt met een persoonlijke vraag of doel 
  • als je het even niet meer weet, help ik je met persoonlijke tips
  • alle materialen zijn aanwezig, zoals papier, lijm, scharen en vele verschillende mooie tijdschriften
  • er is de juiste focus, een vertrouwelijke sfeer en prettige energie

Data en kosten

Vrijdag 6 november, 14.00 - 17.00 uur

In verband met Corona kunnen maximaal drie mensen meedoen.

De workshop kost € 50 incl koffie, thee met lekkers en materialen.

Een workshop op verzoek

Je kunt me ook uitnodigen om op jouw locatie een collage workshop te geven met een thema. Zo gaf ik een workshop voor 14 deelnemers over de vraag 'waar wil je naartoe met je werk of bedrijf'.

Wil jij dit ook? Informeer vrijblijvend naar mogelijkheden en tarieven. Vul het formulier in of mail naar info@vialusanne.nl.

Ik vond het TOP dat je iedereen mee kreeg in de meditatie, erg goed begeleid! Ook goed stil te staan bij ieders thema in het begin rondje, ik vond het mooi om te zien, dat er blijkbaar direct een soort veiligheid was, waardoor iedereen best open was.

Ik raad iedereen aan om bij Lusanne een workshop collages maken te volgen. Je maakt prachtige dingen en je gaat blij weer naar huis. (Monique)
Leuke manier om creatief bezig te zijn en je doel, intentie of gevoel te kunnen plaatsen. Aanrader!
(Janny)
 

Aanmelden voor de Collage workshop

Aanmelden Verbeeld je verlangen

Aanmelden kan ook per mail. Stuur je naam, e-mailadres en factuuradres naar info@vialusanne.nl en vermeld de workshop die je wilt doen.

Beluister gratis een meditatie uit mijn online cursus
Volg jouw innerlijk kompas


Leer om goed bij jezelf te blijven en rust te vinden (uit les 2)

Leer je te verbinden met de stilte in jezelf. Dit kan je helpen om goed bij jezelf te blijven, doe deze daarom zo vaak mogelijk, bijvoorbeeld aan het begin van de dag of voordat je naar een bijeenkomst gaat.

Na je aanvraag zal ik je regelmatig via de mail blijven inspireren. Je kunt je altijd weer afmelden