Collage workshop Verbeeld je verlangen in werk

 

Je wilt je verlangen in werk uitbeelden, je kwaliteiten zien of helder maken wat je drijfveren zijn. Wat belangrijk voor je is in werk.

Intuïtief collage maken verbindt je met je onderbewuste, met wat in je leeft aan diepere verlangens. Deze op papier uiten, zet een beweging in gang naar verwezenlijking ervan.

Hoe dan ook, in de workshop ga je actief aan de slag om je creatieve stroom aan te boren. 

Wat gaan we doen

Je brengt jouw persoonlijke vraag of doel in. We beginnen met een ontspannings-meditatie die je bij je innerlijke stilte en een diepere laag brengt. 

Van daaruit ga je intuïtief aan de slag. Je zoekt plaatjes op kleur, of vorm, of wat jou maar aanspreekt. 

Van losse plaatjes maak je een nieuw geheel: het is fijn als het als een puzzel op zijn plek valt. Je zult zien, wat je maakt is magisch. De beelden, de kleuren, ze spreken tot je. Samen kijken we daarna wat jouw collage je te zeggen heeft als antwoord op je vraag.

Het belang van creativiteit 

Mijn ervaring is, creatief bezig zijn vanuit gevoel en intuïtie brengt je in contact met je eigen bron. Zo komt een krachtige energie vrij die je kunt inzetten om het leven te leiden dat bij je past.  

En je bevrijdt het spelende kind in jezelf. Dat is niet 'kinderachtig', dat is de pure zijnskracht waar we als kind nog mee verbonden waren. 

Dit brengt flow en nieuwe energie. Het helpt je om te ontspannen en te genieten!    

Wat krijg je in een workshop

  • je werkt met een persoonlijke vraag of doel 
  • als je het even niet meer weet, help ik je met persoonlijke tips
  • alle materialen zijn aanwezig, zoals papier, lijm, scharen en vele verschillende mooie tijdschriften
  • er is de juiste focus, een vertrouwelijke sfeer en prettige energie

Data en kosten


De eerstvolgende collage workshop is op vrijdag 14 juni, van 14.00 - 17.00 uur.

Kosten zijn 45 euro per workshop, inclusief koffie, thee en lekkers.

Je kunt je collage bespreken in aanvullende 1-op-1 coaching, als je behoefte hebt aan verdieping van je vraag / thema of oplossing van knelpunten. Je krijgt 30% korting op het normale tarief.

Een workshop op verzoek

Je kunt me ook uitnodigen om op jouw locatie een collage workshop te geven met een thema. Zo gaf ik een workshop op verzoek voor 14 deelnemers over de vraag 'waar wil je naartoe met je werk of bedrijf'.

Wil jij dit ook? Informeer vrijblijvend naar mogelijkheden en tarieven. Vul het formulier in of mail naar info@vialusanne.nl.

Ik vond het TOP dat je iedereen mee kreeg in de meditatie, erg goed begeleid! Ook goed stil te staan bij ieders thema in het begin rondje, ik vond het mooi om te zien, dat er blijkbaar direct een soort veiligheid was, waardoor iedereen best open was.

Leuke manier om creatief bezig te zijn en je doel, intentie of gevoel te kunnen plaatsen. Aanrader!
(Janny)
Ik raad iedereen aan om bij Lusanne een workshop collages maken te volgen. Je maakt prachtige dingen en je gaat blij weer naar huis. (Monique)
 

Aanmelden voor de Collage workshop

Neem contact met ons op
 

Doe de gratis geleide meditatie of energie-oefening!

Meld je aan voor inspiratie Via Lusanne en ontvang vele voordelen

 

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.