Training Nooit meer een burn-out

 

Herken je dat, dat je nu alweer overspannen of uitgeput bent, bijna burn-out of misschien zelfs helemaal. Je had je zo voorgenomen dat jou dat niet zou overkomen. En toch ... 
Heb je het toch zover laten komen. Ben je over je grenzen gegaan, heb je teveel hooi op je vork genomen of heb je ... wat? Hoe komt het dat je opbrandt?


Herken je dit:

* Alles komt op jouw bord terecht, werk en/of privé
* Je komt moe uit je werk en kunt niet makkelijk opladen
* Je hebt weinig puf voor de dingen die je leuk vindt om te doen


Dan is waarschijnlijk jouw energie-balans verstoord. Mogelijk geef je meer energie dan je terugkrijgt. Doe je teveel dingen die je niet leuk vindt, en te weinig dingen die je voeden? Moet er teveel?

Ben jij iemand:

* Die hart heeft voor de zaak
* Die kwaliteit wil leveren, het goed wil doen
* Die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft
* Die altijd maar doorgaat en geen nee zegt
* Die rekening houdt met anderen en eigen wensen niet uit
 
Dan loop je een verhoogd risico om burn-out te raken. Herken je jezelf tot nu toe? Wil je het niet, of niet weer, zo ver laten komen? Kom dan op tijd in actie om een burn-out voor te blijven!


Wil jij:

* Met energie uit je werk komen
* Energie overhouden om leuke dingen te doen
* Weten hoe je kunt voorkomen dat je burn-out raakt


Je wilt heel graag een (nieuwe) burn-out voorkomen. Niet weer in dezelfde valkuil trappen, in het kringetje blijven ronddraaien. Maar alleen krijg je dat niet voor elkaar.

Doe dan deze training. In een groep en met deskundige begeleiding kun je verder komen. In drie maanden tijd maak je een wezenlijke omslag in je denken, voelen en doen. Je leert hoe je trouw kunt zijn aan je gevoel en intuïtie. Zodat je kunt leven met meer energie.

De boodschap van burn-out

In mijn visie is het beantwoorden van de vraag ‘waartoe dient mijn burn-out’ een weg naar autonomie. Dit proces aangaan kost tijd en kan een verrijking van je leven zijn, persoonlijk en in het werk.

Het is belangrijk dat je leert om trouw te zijn aan hoe je je voelt en wat je aankunt, in plaats van wat 'moet'. Je mag toegeven aan wat je nodig hebt en goed zorgen voor jezelf. Burn-out vraagt je om je eigen weg te gaan. Jouw unieke pad te volgen.

Deze training helpt jou uit het kringetje

De training leert je om je ondermijnende patronen te transformeren, zodat je kunt zijn wie je bent en doen waarvoor je hier bent. In deze training - een 3 maanden programma voor transformatie, balans en meer energie - leer je hoe je trouw kunt zijn aan jezelf.

De combinatie van zaken op een rijtje zetten, naar je gevoel leren luisteren en creatief en intuïtief aan de slag maakt deze training uniek. Hoofd, hart en handen worden ingezet, je hele wezen wordt betrokken bij deze transformatie.

In drie maanden tijd maak je een omslag in je denken, je voelen en je doen. Je krijgt inzichten in jouw energie en kwaliteiten die leiden tot een betere balans en grotere persoonlijke kracht. Je neemt de regie over je leven!

Jouw investering

De training Nooit meer een burn-out kost je tijd, in totaal heb je 10 bijeenkomsten. En het kost je € 450 incl btw als je zelf betaalt. Het is mogelijk te betalen in twee termijnen van € 225. Hiervoor krijg je:

  • zes groepsbijeenkomsten
  • een 1-op-1 sessie 
  • een werkmap met oefeningen en opdrachten
  • drie creatieve workshops, Schrijf je vrijVerbeeld je verlangen en Bevrijd je creatiekracht.


Wil je persoonlijk advies?

Bel 023 - 205 22 95 of mail Lusanne

Wil je weten of de training geschikt is voor jou? Telefonisch advies is gratis. In een persoonlijk gesprek denk ik mee met jouw vraag en geef ik je advies over wat voor jou nu het beste is. Kosten € 50.

Op basis van dit gesprek kan een offerte voor de werkgever worden gemaakt. De training is geschikt bij preventie van burn-out en kan onderdeel uitmaken van een re-integratie traject, alsmede van een Werk Fit traject via het UWV. Via Lusanne werkt samen met erkend re-integratiebureau NU-Coaching.

 
 

Een leven met meer energie

Over het algemeen treft burn-out mensen die zich verantwoordelijk voelen, het goed willen doen en gevoelig zijn voor verwachtingen en eisen van de omgeving. Ze willen voldoen.

Als je gevoelig én verantwoordelijk bent, geef je al snel meer dan je krijgt. Daarom is het nodig je energiehuishouding te onderzoeken, de balans tussen wat energie kost en wat energie geeft.

Als je je diepere drijfveren en verlangens volgt en doet waar je blij van wordt, krijg je energie. Als je deze energie volgt, kom je in je eigen levensstroom, gebeurt er wat de bedoeling is. En als je deze energie richt op voor jou zinvolle doelen, gaan dingen moeiteloos.


Thema's in de training

  • Welke patronen kosten je veel energie en hoe doorbreek je ze
  • Wat zijn jouw kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen
  • Leer je grenzen aangeven en persoonlijk leiderschap tonen
  • Zorg voor een betere energiebalans
  • Stap uit het oude en wees klaar voor een nieuw begin

Opzet van de training

In deze 3 maanden-training krijg je inzicht in de dingen die jij zelf zou kunnen veranderen om een burn-out te voorkomen. Je leert je grenzen aan te geven, beter om te gaan met je energie en je balans te bewaken. 

Je leert om liefdevol naar jouw burn-out te kijken. Een burn-out hangt, naast de omgevingsfactoren, ook samenhangt met jouw eigen gedrag, waarden, normen en overtuigingen. En om daar zonder oordeel naar te kijken, vraagt soms best wat. Want we doen allemaal wat we doen omdat we dat zo hebben geleerd en altijd zo hebben gedaan.

We onderzoeken of je daar iets in zou willen veranderen en zo ja, wat. En dat kun je eerst oefenen in de groep en dan toepassen in je dagelijks leven. Een transformerend, mild confronterend en vooral liefdevol proces om een (nieuwe) burn-out te voorkomen!

Programma en data

Tijdens het drie maanden-programma tussen eind februari en eind mei heb je in totaal 10 bijeenkomsten: 


Tussen 26 februari - 9 maart: Start programma met een 1-op-1 sessie: je biografie.
Zondag 11 maart, 13.30 - 16.30 uur: Patronen waar je tegenaan loopt: wat is de kern?
Vrijdag 23 maart, 13.30 - 16.30 uur: Workshop Schrijf je vrij!
Zondag 25 maart, 13.30 - 16.30 uur: Valkuilen en uitdagingen: gebruik je kwaliteiten!
Zondag 8 april, 13.30 - 16.30 uur: Grenzen en leiderschap: neem de regie!
Zondag 22 april, 13.30 - 16.30 uur: Meer energie en in balans: nooit meer een burn-out!
Zondag 29 april, 13.30 - 16.30 uur: Collage workshop Verbeeld je verlangen.
Zondag 6 mei: Hoe gaat het nu: blokkeren of realiseren?

Vrijdag 25 mei, 10.00 - 13.00 uur: Schilder workshop Bevrijd je creatiekracht.
Zondag 27 mei, 13.30 - 16.30 uur: Uit het patroon: een nieuw begin.


Meer informatie of aanmelden

Contacteer Ons

Misschien ben je hierin ook geïnteresseerd:

 

Lezing De betekenis van burn-out

Artikel Joepie ik heb een burn-out!

Workshop Energie in werk

Burn-out wil mijns inziens zeggen: Mens ken jezelf. Wees trouw aan je gevoel en intuïtie en aan wat voor jou belangrijk is. Doe waar je blij van wordt en energie van krijgt. Wil je Lusanne persoonlijk ontmoeten en vragen stellen? Kom naar haar lezing over burn-out.

Is burn-out een tegenslag of meevaller? Als je de boodschap van jouw burn-out hebt begrepen, kan je leven wezenlijk veranderen. Ten goede. 

Lees in dit artikel van Lusanne hoe zij dat ziet...

Ben je vaak moe, misschien wel (bijna) burn-out? Ga werken aan je energie-balans, zodat je werkt vol energie. Leer in deze workshop hoe je energie weer voor je kunt laten werken en hoe je kunt werken met meer energie.

 

Het mooie van Lusanne is dat ze erg goed naar me luistert en mijzelf laat ontdekken wat mijn patronen zijn, hoe mezelf te accepteren, etc. Na elke sessie ga ik vol energie weg, omdat ik weer nieuwe aspecten van mezelf ontdekt heb. Dus, hartelijk dank Lusanne, dankzij jou voel ik me steeds meer mezelf en dat ik me blijf ontwikkelen geeft me een onbeschrijfelijk goed gevoel. (Gilbert)

Ik denk af en toe nog terug aan de gesprekken die we hadden en aan de emoties die sommige onderwerpen bij me teweeg brachten. Of aan de vasthoudendheid waarmee ik kansen voorbij liet gaan door ervan uit te gaan dat ik moest doorborduren op wat er al was, in plaats van nieuwe deuren te openen. Een ding is zeker: het heeft mij zeker aan het denken gezet. Maar ook, en dat was in mijn geval nog belangrijker, het heeft me doen inzien dat de enige die iets aan mijn levenspad kan veranderen, ik zelf ben. Door te durven kiezen, los te laten en te delen. Dank voor de spiegel en de inspiratie. (

Barbara)