Lezing De betekenis van burn-out

 

Burn-out nodigt uit tot bezinning

Waarom krijg je een burn-out? Deze vraag stellen is nodig om te voorkomen dat je weer opgebrand raakt. Burn-out wil mijns inziens zeggen: Mens ken jezelf. Wees trouw aan je gevoel en intuïtie en aan wat voor jou belangrijk is. Doe waar je blij van wordt en energie van krijgt, werk dat past bij je talenten en drijfveren.

In mijn visie is het beantwoorden van de vraag ‘waartoe dient mijn burn-out’ een weg naar autonomie. Dit proces aangaan kost tijd en kan een verrijking van je leven zijn, persoonlijk en in het werk. Burn-out roept je op om je eigen weg te gaan. 

Een leven met meer energie

Over het algemeen treft burn-out mensen die zich verantwoordelijk voelen, het goed willen doen en gevoelig zijn voor verwachtingen en eisen van de omgeving. Ze willen voldoen.

Als je gevoelig én verantwoordelijk bent, geef je al snel meer dan je krijgt. Daarom is het nodig je energiehuishouding te onderzoeken, de balans tussen wat energie kost en wat energie geeft.

Als je je diepere drijfveren en verlangens volgt en doet waar je blij van wordt, krijg je energie. Als je deze energie volgt, kom je in je eigen levensstroom, gebeurt er wat de bedoeling is. En als je deze energie richt op voor jou zinvolle doelen, gaan dingen moeiteloos.

Lezing over de betekenis van burn-out

Ik wil zoveel mogelijk mensen stimuleren om te leven vanuit hun gevoel en intuïtie. Want dat geeft energie, persoonlijke kracht en balans tussen hoofd en hart. Bezield werken geeft zin aan je leven. Zo krijgen we een wereld met meer liefde, harmonie en geluk.

Daarom geef ik enkele keren per jaar een lezing over mijn ervaringen met en spirituele visie op burn-out. Zo hoop ik mensen te inspireren en op weg te helpen naar meer betekenis en zin.

Datum en kosten

De lezing is zondagmiddag 28 januari 2018 van 14.00 - 15.30 uur. 

De lezing is gratis, wel wordt een bijdrage van € 5 gevraagd voor de ruimte, koffie en thee.

 

Programma lezing

13.45 uur: Inloop met koffie/thee & lekkers

14.00 uur: ​Start lezing

14.30 uur: Korte pauze

14.45 uur: Ruimte voor vragen

15.30 uur: Afsluiting

Onderwerpen die aan de orde komen:

  • Wat zijn signalen en kenmerken van burn-out, op het fysieke, emotionele en mentale niveau?
  • Wat is de diepere boodschap van burn-out, het spirituele, wezens- of zingevings-niveau?
  • Wat wil je (bijna) burn-out jou zeggen?

Overweeg je een workshop of training bij mij te doen? In de lezing vertel ik over mijn ervaringen met burn-out en mijn spirituele visie, zo kun je persoonlijk met mij kennismaken.

Aanmelden voor De betekenis van burn-out

Contacteer Ons
 

Misschien ben je hierin ook geïnteresseerd:

 

Artikel Joepie ik heb een burn-out!

Artikel Hoe kom je van burn-out naar werk dat echt bij je past?

Workshop Energie in werk

Is burn-out een tegenslag of meevaller? Als je de boodschap van jouw burn-out hebt begrepen, kan je leven wezenlijk veranderen. Ten goede.

Lees in dit artikel van Lusanne hoe zij dat ziet...

De weg van waar je nu bent, in een burn-out in een functie die het niet meer voor je is, naar een baan die beter bij je past, is geen korte rechte lijn. Hoe kun je werk vinden waar je weer blij van wordt en energie van krijgt? Lees het artikel van Lusanne ...

Ben je vaak moe, misschien wel (bijna) burn-out? Ga werken aan je energie-balans, zodat je werkt vol energie. Leer in deze workshop hoe je energie weer voor je kunt laten werken en hoe je kunt werken met meer energie.