Training Nooit meer burn-out

 

Herken je dit:

* Je bent enthousiast, vindt veel leuk en zegt snel 'ja'
* Je voelt je verantwoordelijk en bent behulpzaam
* Je overziet niet altijd hoe je stress krijgt en hoe je die voorkomt

Wil jij:

* Leren hoe je kunt werken zonder uitgeput te raken
* Weten hoe je je grenzen bewaakt en balans vindt
* Je zelfvertrouwen versterken en nieuwe energie vinden

Wil jij inzicht in situaties en jouw gedrag, zodat je niet steeds weer in dezelfde valkuil trapt en moe of ziek wordt?

Merk je dat je dat alleen niet voor elkaar krijgt? Doe dan mee met deze training.

Deze training helpt jou uit het kringetje

De training leert je om je ondermijnende patronen te transformeren, zodat je meer in balans komt. Je leert meer te luisteren naar je gevoel en je grenzen te herkennen.

De combinatie van zaken op een rijtje zetten, mediteren en creatief aan de slag maakt deze training heel effectief.

Doel en resultaat

Doel van het traject is doorbreken van het burn-out patroon, het resultaat is meer energie, rust en balans. Je leert jouw cirkel van invloed te vergroten en de regie over je leven te nemen.

Voor wie?

Over het algemeen treft burn-out mensen die zich verantwoordelijk voelen, het goed willen doen en gevoelig zijn voor verwachtingen en eisen van de omgeving. 

Deze training is speciaal voor hoogsensitieve personen. Je leert om beter bij jezelf te blijven, bij je gevoel, en vanuit die innerlijke kracht je grenzen en behoeftes aan te geven.

Data en kosten

De training Nooit meer burn-out bestaat uit drie bijeenkomsten en vindt plaats op vrijdag 27 september, 25 oktober en 22 november, steeds van 10.00 tot 13.00 uur.

De volgende training start in januari 2020. Data volgen.

De kosten zijn 225 euro. Het is mogelijk te betalen in drie termijnen van 75 euro.

Het boek De belofte van burn-out krijg je gratis. Heb je het boek al? Dan krijg je 19,90 euro korting op de training.


Ik heb de training Nooit meer burn-out gebruikt om het pad te vinden naar 'voor altijd gezond werken'. Ik vind Lusanne een fantastische coach. TOP vond ik de vragen die ze stelt, de creatieve sessies, mijn talenten de ruimte geven, de atmosfeer in de trainingsruimte (bloemen, schoonheid, lekkers, verwennen, energie).
(Ymke)
Top vond ik de schrijfopdrachten in combinatie met meditatie, de Cirkel van uitputting, de kernkwadranten, de open gesprekken. Het heeft me passender werk gebracht en, vooral, de ruimte om te geloven dat wat ik wil, ook kan en mag.
 

De sleutel tot nooit meer burn-out

Wat is sleutel tot nooit meer burn-out, het geheim van voor altijd gezond werken? Inzicht krijgen in je cirkel van uitputting. Deze in kaart brengen en je negatieve gedachten terug herleiden tot de bron. 

Programma en werkvormen

We doen meditaties om je bij je innerlijke ruimte te brengen en je te leren vanuit je eigen bron van weten in beweging te komen. Ook doen we schrijfoefeningen. 

Module 1: De cirkel van uitputting

We brengen jouw energie-vretende vicieuze cirkel in kaart. Welke overtuigingen leiden jouw leven? Hoe kom je uit het kringetje?

Module 2: Balans en energie

Hoe is het met je energie-huishouding? Je leert hoe je hierin meer balans aanbrengt. We onderzoeken je valkuilen en uitdagingen: je krijgt meer inzicht in je kwaliteiten en gaat deze bewuster inzetten.

Module 3: Innerlijk leiderschap

Leer je grenzen te voelen en aan te geven. Je leert voor jezelf te kiezen en je cirkel van invloed te vergroten. Welke stap kun je nu zetten?

Optioneel coaching of creatieve sessie

Als je dieper wilt ingaan op jouw levensverhaal en ontstaan van je cirkel van uitputting, kun je een 1-op-1 sessie doen. Als deelnemer van de training betaal je daarvoor slechts 75 euro.

Ook kun je aanvullend een creatieve sessie doen, zoals schilderen of collage maken. Dit kan 1-op-1 of met een paar anderen.

 

Aanmelden training Nooit meer burn-out

Neem contact met ons op

Laat me je inspireren!

Meld je aan voor inspiratie Via Lusanne en ontvang vele voordelen

 

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.