Lezing De belofte van burn-out

 

Burn-out nodigt uit tot bezinning

Waarom krijg je een burn-out? Deze vraag stellen is nodig om echt te herstellen en te voorkomen dat je weer opgebrand raakt. Burn-out wil mijns inziens zeggen: Mens ken jezelf. Wees trouw aan je gevoel en intuïtie en aan wat voor jou belangrijk is. Doe waar je blij van wordt en energie van krijgt, werk dat past bij je talenten en drijfveren.

In mijn visie is het beantwoorden van de vraag ‘waartoe dient mijn burn-out’ een weg naar autonomie. Dit proces aangaan kost tijd en kan een verrijking van je leven zijn, persoonlijk en in het werk. Burn-out roept je op om je eigen weg te gaan. 

Een leven met meer energie

Over het algemeen treft burn-out mensen die zich verantwoordelijk voelen, het goed willen doen en gevoelig zijn voor verwachtingen en eisen van de omgeving. Ze willen voldoen.

Als je gevoelig én verantwoordelijk bent, geef je al snel meer dan je krijgt. Daarom is het nodig je energiehuishouding te onderzoeken, de balans tussen wat energie kost en wat energie geeft.

Als je je diepere drijfveren en verlangens volgt en doet waar je blij van wordt, krijg je energie. Als je deze energie volgt, kom je in je eigen levensstroom, gebeurt er wat de bedoeling is. En als je deze energie richt op voor jou zinvolle doelen, gaan dingen moeiteloos.

Lezing over de betekenis van burn-out

Ik wil zoveel mogelijk mensen stimuleren om te leven vanuit hun gevoel en intuïtie. Want dat geeft energie, persoonlijke kracht en balans tussen hoofd en hart. Bezield werken geeft zin aan je leven. Zo krijgen we een wereld met meer liefde, harmonie en geluk.

Daarom geef ik enkele keren per jaar een lezing over mijn ervaringen met en spirituele visie op burn-out. Zo hoop ik mensen te inspireren en op weg te helpen naar meer betekenis en zin.

Overweeg je coaching bij mij te doen? In de lezing vertel ik over mijn visie en aanpak en kun je persoonlijk met mij kennismaken.

Datum

De lezing De boodschap van burn-out is op zondagmiddag 10 maart van 14.00 - 16.00 uur. De lezing is gratis.

 

Programma lezing

13.45 uur: Inloop met koffie/thee & lekkers

14.00 uur: ​Start lezing

14.45 uur: Korte pauze

15.00 uur: Ruimte voor vragen

16.00 uur: Afsluiting

Onderwerpen die aan de orde komen:

  • Wat draagt bij tot het ontstaan van burn-out, en hoe ziet het energie-vretende patroon eruit?
  • Wat is de diepere boodschap van burn-out, het spirituele, wezens- of zingevings-niveau?
  • Wat wil je (bijna) burn-out jou zeggen?

Aanmelden voor de lezing De belofte van burn-out

Aanmelden lezing
 

Misschien ben je hierin ook geïnteresseerd:

 

Artikel Joepie ik heb een burn-out!

Artikel Hoe kom je van burn-out naar werk dat echt bij je past?

Coaching Energie in je werk!

Is burn-out een tegenslag of meevaller? Als je de boodschap van jouw burn-out hebt begrepen, kan je leven veranderen, ten goede. Lees in dit artikel van Lusanne hoe zij dat ziet...

De weg van een burn-out in een functie die  beter bij je past, is geen korte rechte lijn. Hoe kun je werk vinden waar je weer blij van wordt en energie van krijgt? Lees het artikel van Lusanne ...

Je krijgt inzichten in je energiehuishouding, je motivatie en je kwaliteiten en uitdagingen die leiden tot een betere balans en grotere persoonlijke kracht. Je neemt de regie over je leven