Mijn boek over burn-out

 

Ik werk aan een boek over burn-out. In het boek presenteer ik mijn visie op burn-out en het Via-U model. Ik laat je zien hoe je in 3 stappen  meer energie, rust en balans vindt.

Wil je me helpen met mijn boek door hieronder enkele vragen te beantwoorden? Met je antwoorden kan ik mijn boek zo goed mogelijk laten aansluiten bij de behoefte. Als bedankje krijg je de eerste drie hoofdstukken, als ze klaar zijn, gratis in je inbox. Alvast bedankt voor je input!

 

Waar gaat het boek over

Burn-out nodigt je uit om je eigen weg te gaan en je ziele-missie te leven. Dit vergt een losbreken uit vaste structuren. Hoe doe je dat? In dit boek introduceer ik het Via-U model. 

Met dit model stap je uit je cirkel van uitputting en word je effectief in je cirkel van invloed. Je leert hoe je je energie-vretende patronen kunt doorbreken.

Het Via-U model laat zien welke drie stappen je kunt zetten om blijvend meer energie, rust en balans te ervaren. Onderin de U is het essentiële transformatiepunt. Zodra je put uit een andere bron, verandert je leven ten goede.

 

Opzet van het boek

Het boek is een combinatie van theorie, mijn ervaringen, ervaringen van mensen die ik heb geïnterviewd en praktische tips. Ook leg ik uit wat Via-U is, in woorden en met tekeningen. Zo krijg je overzicht op de weg en de stappen naar meer energie, rust en balans.

 

Voor wie

Het boek is speciaal voor hoogsensitieve personen die worstelen met energieverlies door werk dat niet (meer) past bij hun drijfveren en die in de tweede helft van hun leven werk willen doen waarvoor ze hier zijn. Het boek biedt, naast inzicht en overzicht, inspiratie en een hart onder de riem.

 

Wil je me helpen met mijn boek door deze vragen te beantwoorden?

Contacteer Ons