Mijn boek De boodschap van burn-out

 

Ik werk aan een boek over burn-out, dit zal oktober 2018 uitkomen. In het boek presenteer ik mijn spirituele visie op burn-out. Burn-out heeft een boodschap in zich. Wat is die boodschap?

Waar gaat het boek over

Burn-out nodigt je uit om je eigen weg te gaan en je ziele-missie te leven. Dit vergt een losbreken uit oude patronen. Hoe doe je dat? Ik laat het je zien aan de hand van het Via-U model. 

Met dit model stap je uit je cirkel van uitputting en word je effectief in je cirkel van invloed. Je leert hoe je je energie-vretende patroon kunt doorbreken.

Het Via-U model laat zien welke drie stappen je kunt zetten om je te bevrijden. Onderin de U is het essentiële transformatiepunt. Zodra je put uit een andere bron, verandert je leven ten goede.

Voor een goed doel

In wezen is de oproep van burn-out: realiseer jouw potentieel en je missie in werk. Dit gun ik iedereen en daarom stort ik per verkocht boek 2 euro in een pot.

Mensen die na een burn-out hun kwaliteiten willen inzetten om hun bijdrage te leveren aan de wereld, kunnen een micro krediet krijgen om hun project of onderneming in de wereld te zetten.

 

Lees gratis de inhoudsopgave en inleiding

Inleiding De boodschap van burn-out.pdf
Inhoudsopgave De boodschap van burn-out.pdf

Voor wie

Het boek is speciaal voor hoogsensitieve personen die worstelen met energieverlies door werk dat niet (meer) past en die werk willen doen dat recht doet aan hun kwaliteiten en drijfveren. Die hun missie willen realiseren. Het biedt, naast inzicht en overzicht, inspiratie en een hart onder de riem.

Mijn missie

Met mijn boek wil ik HSP's stap voor stap laten zien hoe ze kunnen werken met meer energie, rust en balans.

Daarnaast laat ik vanuit een systemisch perspectief zien hoe burn-out ontstaat en wat ervoor nodig is om weer te herstellen. Ik hoop dat er zo meer begrip komt op de werkvloer en bij bedrijfsartsen, huisartsen en psychologen.


Zo kun je helpen dit bijzondere boek in de wereld te zetten:

 

Koop het boek of geef een donatie

Om de redactie, en daarna de opmaak en het drukwerk, te kunnen financieren heb ik een speciale actie opgezet. Doe je mee?

Koop mijn boek in de voorverkoop en krijg het als eerste in handen! Je krijgt het gratis thuisgestuurd zodra het uit is. Wil je wel steunen en hoef je niet het boek? Een donatie geven is ook mogelijk.

 

Meld je aan als coach of therapeut

Wie na lezen van het boek begeleiding wil bij herstel van burn-out of vinden van passend werk, kan in het overzicht in het boek makkelijk zoeken naar een coach of therapeut bij hem of haar in de buurt.

Ben je HSP burn-out coach of therapeut en wil je meer klanten? Meld je aan voor vermelding in dit overzicht.

 

Koop een schilderij of collage

Beelden van de ziel, Lusanne's schilderijen en collages. Inspirerend, rustgevend en met een boodschap. Een feestje om aan de muur te hebben!

De schilderijen zijn te koop, van de collages kun je een afbeelding downloaden voor eigen gebruik, om te laten afdrukken en inlijsten.

Word vriend van het atelier

Werk een jaar lang op een creatieve manier aan je ontwikkeling. Als Vriend heb je onbeperkt toegang tot wekelijkse creatieve activiteiten: samen schrijven, collage maken en intuïtief schilderen.

Als Vriend krijg je 40% korting op de Loopbaancoaching, Nooit meer burn-out training en Manifesteer je missie sessie.

 

Lees hier een recensie

Het boek van Lusanne Hogeweg, “De boodschap van burn-out (worden wie je bedoelt bent te zijn)”, is een geschenk voor iedereen met een burn-out. 

Tegelijk geeft het boek zoveel inzicht in het proces dat leidt tot burn-out, dat het ook kan helpen om een burn-out te voorkómen. Voor mij persoonlijk is het boek een feest van herkenning (ik heb een burn-out sinds januari 2017). Er staan korte verhalen in van lotgenoten: er zijn 12 mensen met een burn-out geïnterviewd voor dit boek. Daarnaast deelt Lusanne veel persoonlijke ervaringen en beschrijft ze de weg die zij is gegaan om burn-out te raken, en vervolgens de weg om uit die burn-out te geraken. Haar inzichten heeft ze toegankelijk voor anderen gemaakt, en werkbaar met haar eigen “Via U-model”.

Schrijfster benadrukt steeds dat je met andere ogen naar je situatie kunt kijken, en dat je dan zal ontdekken dat het eigenlijk een geschenk is, een
‘blessing in disguise’ zogezegd. Een burn-out dwingt je namelijk om opnieuw in contact te komen met je diepste zelf, en jezelf de vraag te stellen wat je nu werkelijk wilt met je leven. Het dwingt je te stoppen met pleasen en met je leven inrichten zoals anderen of de maatschappij dat van je verwachten. Kortom, het zet aan tot het zelfonderzoek dat uiteindelijk nodig is om je roeping, je passie, je geluk te vinden.

Het boek zit vol met bruikbare tips, bijvoorbeeld om te gaan mediteren. Ik ben dat weer gaan doen dankzij haar boek en heb daar erg veel baat bij. Soms heb je als mens een zetje nodig op het juiste moment en Lusanne’s boek zit vol met die zetjes. Bovendien is het altijd fijn om te lezen dat iemand je is
voorgegaan: als een ander eruit kan komen, dan kun jij het ook.

Burn-out is een heel actueel thema, het aantal mensen dat hiermee te maken krijgt is snel stijgende en een handleiding op dit gebied is dan ook meer dan welkom. Vooral ook omdat
“De boodschap van burn-out” niet schroomt om je de diepte mee in te nemen, naar gebieden van de ziel en naar de hogere bedoelingen achter de aardse gebeurtenissen.

Zoals Einstein zei: “Een probleem kan nooit worden opgelost op hetzelfde gebied waar het is ontstaan.” Dit boek zet je aan en helpt je om precies
dat te doen. Daarnaast geeft Lusanne ook workshops over dit onderwerp en kan ze je persoonlijk coachen en begeleiden in het vinden van de weg terug naar jezelf.

Petra van Witsen

Wil je het schrijfproces volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Contacteer Ons