Mijn boek De belofte van burn-out is eind oktober te koop

 

Ben je opgebrand en wil je meer energie? Wil je weten hoe je een burn-out in de toekomst kunt voorkomen?

Het boek De belofte van burn-out geeft je handvatten om je cirkel van uitputting te doorbreken en de balans te herstellen. Het helpt je ook om te ontdekken waar je blij van wordt en biedt een mooi stappenplan om je wensen te realiseren. 

Het boek laat stap voor stap zien hoe je vanuit je ziele-missie kunt werken met meer energie, rust en balans. In wezen is de belofte van burn-out: doen waarvoor je hier bent en je potentieel realiseren.

Waar gaat het boek over

Je eigen weg gaan vergt een losbreken uit oude patronen. Hoe doe je dat? Ik laat het je zien aan de hand van het Via-U model. 

Met dit model stap je uit je cirkel van uitputting en word je effectief in je cirkel van invloed. Je leert hoe je je energie-vretende patroon kunt doorbreken.

Het Via-U model laat zien welke drie stappen je kunt zetten om je te bevrijden. Onderin de U is het essentiële transformatiepunt. Zodra je put uit een andere bron, verandert je leven ten goede.

Voor een goed doel

In wezen is de oproep van burn-out: realiseer jouw potentieel en je missie in werk. Dit gun ik iedereen en daarom stort ik per verkocht boek 2 euro in een pot.

Mensen die na een burn-out hun kwaliteiten willen inzetten om hun bijdrage te leveren aan de wereld, kunnen een micro krediet krijgen om hun project of onderneming in de wereld te zetten.


Voor wie

Het boek is speciaal voor hoogsensitieve personen die worstelen met energieverlies door werk dat niet (meer) past en die werk willen doen dat recht doet aan hun kwaliteiten en drijfveren. Die hun missie willen realiseren. Het biedt, naast inzicht en overzicht, inspiratie en een hart onder de riem.

Mijn missie

Met mijn boek wil ik HSP's stap voor stap laten zien hoe ze kunnen werken met meer energie, rust en balans.

Daarnaast laat ik vanuit een systemisch perspectief zien hoe burn-out ontstaat en wat ervoor nodig is om weer te herstellen. Ik hoop dat er zo meer begrip komt op de werkvloer en bij bedrijfsartsen, huisartsen en psychologen.

Reacties van lezers

Dit boek is een geschenk voor iedereen met een burn-out. Voor mij persoonlijk is het een feest van herkenning.

Prachtig. Herkenbaar. Een mooie afwisseling van persoonlijke verhalen en theorie.

Inspirerend en bruikbaar. Er werd iedere keer iets in werking gezet.