Boek De belofte van burn-out

 

Ben je opgebrand en wil je meer energie? Wil je weten hoe je een burn-out in de toekomst kunt voorkomen?

Doorbreek de cirkel van uitputting

Het boek De belofte van burn-out van Lusanne Hogeweg geeft je handvatten om je cirkel van uitputting te doorbreken en de balans te herstellen. Het helpt je ook om te ontdekken waar je blij van wordt en biedt een mooi stappenplan om je wensen te realiseren.

Dit boek is bijzonder geschikt voor hoogsensitieve personen. Je leert hoe je burn-out kunt omzetten in kracht en geluk, met vele praktijkvoorbeelden en tips.

Ook vind je in het boek een bijlage met tips voor werkgevers en bedrijfsartsen voor hoe om te gaan met de medewerker die burn-out is geraakt. Welke aanpak werkt wel en welke niet?

Een spirituele visie op burn-out

Het boek laat stap voor stap zien hoe je vanuit je ziele-missie kunt werken met meer energie, rust en balans. In wezen is de belofte van burn-out: je potentieel aan mogelijkheden realiseren en vervullend werk vinden.

In het boek presenteert Lusanne het Via-U model, dit laat je zien hoe je het burn-out patroon doorbreekt en je missie vindt.

Informatie over het boek

ISBN nummer: 978-94-92343-21-5. Pagina's: 165. Prijs: € 19,90.
 

Bestel het boek makkelijk en snel bij Bol.com:

Heel helder beschreven en fijne tips om mee te oefenen...ook zeker ter preventie van burn-out. Mooi hoe je jouw eigen ontwikkelingsweg hierin beschrijft. Mooie boekentips ook.
Het boek van Lusanne helpt om inzicht te krijgen in persoonlijke (oude) patronen die energie verslinden. Ook als je niet echt burn-out bent maar ''gewoon constant moe" en een frisse blik op je leven (en ziel) wilt, helpt het om korte stukjes te lezen. En tot je door te laten dringen. Met vragen die stemmen tot reflecteren, nadenken en voelen.
Mijn complimenten, dit is een heel toegankelijk, praktisch en duidelijk boek over burnout. Vooral het herwaarderen van de vrouwelijke energie wordt mooi verwoord!
Het boek is een geschenk voor iedereen met een burn-out. Voor mij persoonlijk was het een feest van herkenning.

Een heldere, andere kijk op burn-out en praktisch insteek in hoe anders. Fijne afwisseling tussen haar visie en ervaringsverhalen van anderen.

Mooi herkenbaar boek dat laagdrempelig is geschreven en boeit!