Boek De belofte van burn-out

 

Ben je opgebrand en wil je meer energie? Wil je weten hoe je een burn-out in de toekomst kunt voorkomen?

Doorbreek de cirkel van uitputting

Het boek De belofte van burn-out van Lusanne Hogeweg geeft je handvatten om je cirkel van uitputting te doorbreken en de balans te herstellen. Het helpt je ook om te ontdekken waar je blij van wordt.

Dit boek is bijzonder geschikt voor hoogsensitieve personen. Je leert hoe je burn-out kunt omzetten in kracht, met vele praktijkvoorbeelden en tips.

Een spirituele visie op burn-out

Het boek laat stap voor stap zien hoe je vanuit je ziele-missie kunt werken met meer energie. 

Informatie over het boek

ISBN nummer: 978-94-92343-21-5. Pagina's: 165. Prijs: € 19,90.
 

Bestel het boek makkelijk en snel bij Bol.com:

Lees gratis de eerste 3 hoofdstukken


Boek De belofte van burn-out


In deze PDF van 40 pagina's vind je:

  • Inhoudsopgave
  • Inleiding: De zin van burn-out
  • Via-U: Van je hoofd naar je hart
  • In je burn-out: Reset en nieuwe kans
Na invullen van je e-mailadres kom je op de pagina waar je de PDF direct kunt downloaden. Ik zal je daarna via de mail blijven inspireren. Je kunt je altijd weer afmelden.

Ik vind het mooi dat je het zo hebt opgeschreven, dat ik mezelf erin herken. Je boek helpt me om woorden te vinden voor wat ik heb ervaren, iets wat ik zelf heel moeilijk vond. Het valt op zijn plek en ik heb er meer vertrouwen door gekregen.

Het boek van Lusanne helpt om inzicht te krijgen in persoonlijke (oude) patronen die energie verslinden. Ook als je niet echt burn-out bent maar ''gewoon constant moe" en een frisse blik op je leven (en ziel) wilt, helpt het om korte stukjes te lezen. En tot je door te laten dringen. Met vragen die stemmen tot reflecteren, nadenken en voelen.
Mijn complimenten, dit is een heel toegankelijk, praktisch en duidelijk boek over burnout. Vooral het herwaarderen van de vrouwelijke energie wordt mooi verwoord!

Een heldere, andere kijk op burn-out en praktisch insteek in hoe anders. Fijne afwisseling tussen haar visie en ervaringsverhalen van anderen.

Heel helder beschreven en fijne tips om mee te oefenen...ook zeker ter preventie van burn-out. Mooi hoe je jouw eigen ontwikkelingsweg hierin beschrijft. Mooie boekentips ook.
Het boek is een geschenk voor iedereen met een burn-out. Voor mij persoonlijk was het een feest van herkenning.
Mooi herkenbaar boek dat laagdrempelig is geschreven en boeit!

Meld je aan voor de inspiratiemails!


Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Je hoort als eerste over nieuwe activiteiten. Houd de mails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link naar de Inspiratie Bibliotheek.