Coachingstraject Balans en vitaliteit

Herken je dit? Je merkt dat dingen niet lukken of heel veel moeite en energie kosten. Dat geeft stress. Je raakt onzeker of je het wel kunt. Ergens weet je dat je het best kan. Maar iets haalt je uit dat innerlijk weten. Hoe kom je daar weer bij?

Vertrouwen op jezelf

Waar kun je vertrouwen en zelfvertrouwen aan ontlenen? Als je dat weet en ook kunt voelen, dan kun je altijd weer terug naar jezelf. Ook als het tegenzit. Dat geeft rust.

Ontdek jouw kwaliteiten 

Mijn coaching helpt je om op een rijtje te zetten wat je kwaliteiten zijn en welke de daarbij behorende valkuilen en uitdagingen. Je krijgt inzicht in wat maakt dat je in je valkuil terecht komt. Ook leer je hoe je daar weer uit kunt komen. 

Met een beter zicht op je kwaliteiten en als je weet wat je uitdagingen zijn en hoe je deze kunt inzetten, krijg je meer zelfvertrouwen.

Concreet resultaat

Doel en resultaat van het traject is meer zelfvertrouwen en dat geeft weer rust en zekerheid. Je komt meer in balans en kunt werken met behoud van energie. Je krijgt een besef van grip op de dingen.

Opzet van de coaching

In drie tot vijf gesprekken kan het resultaat gehaald worden. Soms zijn meer gesprekken nodig of gewenst. 

Ik volg deze structuur om te zorgen dat je van vraag naar resultaat komt:
- Vraag: we analyseren de situatie en je vraag voor de coaching
- Verdieping: we kijken wat er onder ligt aan patroon/mechanisme
- Verheldering: je krijgt inzicht in jouw sterke kanten en kwaliteiten
- Verandering: je gaat met toenemend zelfvertrouwen te werk
- Vervolg: we kijken wat je nog nodig hebt om verder te kunnen

Je krijgt huiswerkopdrachten mee die je helpen om dingen in kaart te brengen. Waar nodig worden korte geleide meditaties ingezet.

Re-integratie na burn-out

De coaching is ook geschikt bij re-integratie na een burn-out. Zowel bij een terugkeer in de eigen functie, als bij re-integratie naar ander werk. Je leert je energie beter doseren. De coaching geeft je zelfvertrouwen, rust en zekerheid. Het helpt je om beter te functioneren. 

Kosten

Een coachingsgesprek kost 112,50 euro incl btw als je zelf betaalt.  Als je werkgever betaalt zijn de kosten 150 euro excl btw. Er kan een offerte voor een traject op maat worden gemaakt.

Ik vond het erg prettig dat je niet mij vertelde wat ik moest gaan doen maar het mij zelf liet ontdekken. En ik ging door de gesprekken sommige dingen in een wat ander perspectief zien, wat realistischer, wat genuanceerder over mezelf denken. En het was goed voor mijn zelfvertrouwen. (

Yvette)

 
Je luistert erg goed en weet het geheel te ordenen voor me, zodat ik bewust en, meer nog, onbewust verder pak. Ben echt verder gekomen in bewustwording! Ik heb geleerd om niet te snel te willen en het de weg van moeiteloosheid te laten volgen. Ik vind je top! (Toos)

Intake / kennismaking


Wil je eerst meer informatie en overleggen of deze coaching iets voor je is? Je kunt een gratis kennismakingsgesprek voeren via telefoon/Skype. Wil je een persoonlijk intakegesprek van een uur? Dit kost 50 euro. Als je daarna besluit om het traject te gaan doen, wordt dit bedrag in mindering gebracht.


Heb je het gevoel dat dit traject echt iets voor jou is? Heb je een vraag of verzoek? Kom in contact via het formulier. Je kunt ook mailen naar Lusanne of bellen 06 - 55629900.


Aanmelden Balans en vitaliteit coaching