Agenda cursussen en workshops

Vrijdag 18 juni, 

13.30 - 16.30 uur

 

Ontspannen werken voor ZZP'ers 

Je kunt heel druk zijn en het overzicht verliezen. Wat heb jij nodig om in balans te blijven en ontspannen te werken? Welke keuzes zijn er te maken, hoe kun je begrenzen? 

Vrijdag 25 juni, 

14.00 - 16.00 uur

 

Workshop intuïtief schilderen 

Het hoeft niet mooi te zijn, hoe bevrijdend is dat! Je mag spelen met verf, met kleur. Zo gaat de energie weer stromen. We beginnen met een meditatie en gaan daarna met verf aan de slag.

Online groepstraject 

Start vrijdag 2 juli, 

10.00 - 12.30 uur

 

Leef je ziele-missie

Ontdek je diepere drijfveren en verlangens en leer hoe je met jouw kwaliteiten je beste bijdrage kunt leveren. Een cursus van 9 lessen met analytische, creative en intuïtieve werkvormen en vele reflectie opdrachten. Nu met twee BONUS cursussen.

Individuele workshop, op afspraak

Manifesteer je missie

Een combinatie van loopbaangesprek en een mission board maken. Krijg helder wat je missie is en welke stap je kunt zetten.

Reacties van deelnemers


De mix van verschillende onderdelen was erg prettig. En de begeleiding is TOP! Het bracht me meer bewustzijn. (Christa)
Werkvormen prettig afwisselend met duidelijke hoofdaccenten op meditatie en schrijven. Begeleiding respectvol afgestemd op deelnemers met gepast begrip voor ieders situatie. (Helen)
Lusanne geeft haar workshops met veel plezier en oprechte aandacht. Er is veel ruimte en vrijheid om je eigen creativiteit helemaal in te zetten. (Arla)

Contact opnemen

Contact gegevens

Bezoekadres

Broedplaats BOGOTA

Haarlemmerstraatweg 79

1165 MK Halfweg

Mail
Bel

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Foto's: Malincha Vink. Logo: Bauke Hondema.