Agenda workshops

Online cursus (NIEUW!)

 

Van angst naar liefde

Doorbreek je belemmerende patronen en realiseer je missie in leven en werk. Groei van angst naar zelfliefde en kom in actie om je hartsverlangen te volgen.

20 december - 1 februari (online pakket)

 

Nieuwjaarsbezinning DIY

Maak thuis je mission board voor 2021 met dit pakket: werkboek met vragen, meditatie om je verlangen te voelen, ritueel voor rust en instructie om je collage te maken.

Online cursus

 

Volg je innerlijk kompas

Leer luisteren naar je ziel, met meditaties, kennis, inspiratie en creatieve oefeningen. Een 21-daags programma, met onbeperkt toegang.

Vrijdag 15 januari, 10.00 - 13.00 uur

Mission board maken

Verbeeld wat jij verlangt en wilt doen in 2021. Met speciaal werkboek ter voorbereiding, vol vragen over 2020 en 2021 en om je missie te verhelderen.

Vrijdag 22 januari, 10.00 - 13.00 uur

Mission board maken

Verbeeld wat jij verlangt en wilt doen in 2021. Met speciaal werkboek ter voorbereiding, vol vragen over 2020 en 2021 en om je missie te verhelderen.

Individuele workshop, op afspraak

Manifesteer je missie

Een combinatie van loopbaangesprek en een mission board maken. Krijg helder wat je missie is en welke stap je kunt zetten.

Reacties van deelnemers


De mix van verschillende onderdelen was erg prettig. En de begeleiding is TOP! Het bracht me meer bewustzijn. (Christa)

Lusanne geeft haar workshops met veel plezier en oprechte aandacht. Er is veel ruimte en vrijheid om je eigen creativiteit helemaal in te zetten. (Arla)

Werkvormen prettig afwisselend met duidelijke hoofdaccenten op meditatie en schrijven. Begeleiding respectvol afgestemd op deelnemers met gepast begrip voor ieders situatie. (Helen)

Meld je aan voor de inspiratiemails

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Je hoort als eerste over nieuwe activiteiten. Houd de mails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link naar de Inspiratie Bibliotheek.