Agenda

Creatieve Zomer Workshops

Vrijdag 27 augustus

14.00 - 16.00 uur


Workshop intuïtief schilderen 

Het hoeft niet mooi te zijn, hoe bevrijdend is dat! Je mag spelen met verf, met kleur. Zo gaat de energie weer stromen. We beginnen met een meditatie en gaan daarna met verf aan de slag.

Agenda online workshops

Online groepstraject 

Start vrijdag 8 oktober, 

10.00 - 12.30 uur

 

Leef je ziele-missie

Ontdek je diepere drijfveren en verlangens en leer hoe je met jouw kwaliteiten je beste bijdrage kunt leveren. Een cursus van 9 lessen met analytische, creative en intuïtieve werkvormen en vele reflectie opdrachten. Nu met twee BONUS cursussen.

Reacties van deelnemers

De mix van verschillende onderdelen was erg prettig. En de begeleiding is TOP! Het bracht me meer bewustzijn. (Christa)
Ik vond het TOP dat je iedereen mee kreeg in de meditatie, erg goed begeleid! Ook goed om stil te staan bij ieders thema in het begin rondje, ik vond het mooi om te zien, dat er direct een soort veiligheid was, waardoor iedereen best open was. 
Werkvormen prettig afwisselend met duidelijke hoofdaccenten op meditatie en schrijven. Begeleiding respectvol afgestemd op deelnemers met gepast begrip voor ieders situatie. (Helen)
Lusanne geeft haar workshops met veel plezier en oprechte aandacht. Er is veel ruimte en vrijheid om je eigen creativiteit helemaal in te zetten. (Arla)

Contact opnemen

Contact gegevens

Bezoekadres

Broedplaats BOGOTA

Haarlemmerstraatweg 79

1165 MK Halfweg

Mail
Bel

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Foto's: Malincha Vink. Logo: Bauke Hondema.