Agenda

Creatieve Zomer Workshops

Vrijdag 13 augustus,
10.00 - 13.00 uur
 

Workshop Collage maken

Verbeeld je verlangen in werk of een aspect van je ziel. Eerst doen we een meditatie om je bij jouw creatieve bron te brengen, dan ga je mooie plaatje zoeken en lekker knippen en plakken.

Vrijdag 13 augustus

14.00 - 16.00 uurVrijdag 20 augustus
14.00 - 16.00 uur

Workshop intuïtief schilderen 

Het hoeft niet mooi te zijn, hoe bevrijdend is dat! Je mag spelen met verf, met kleur. Zo gaat de energie weer stromen. We beginnen met een meditatie en gaan daarna met verf aan de slag.

Vrijdag 30 juli,
10.00 - 16.00 uur


Vrijdag 27 augustus,
10.00 - 16.00 uur
 

Samen schrijven

Ben je bezig met een boek of wil je nu eindelijk aan die blog of dat artikel beginnen? Samen schrijven in een groep geeft je net dat duwtje in de rug: om te beginnen en ook echt een stuk tekst te schrijven.

Online groepstraject 

Start vrijdag 8 oktober, 

10.00 - 12.30 uur

 

Leef je ziele-missie

Ontdek je diepere drijfveren en verlangens en leer hoe je met jouw kwaliteiten je beste bijdrage kunt leveren. Een cursus van 9 lessen met analytische, creative en intuïtieve werkvormen en vele reflectie opdrachten. Nu met twee BONUS cursussen.

Reacties van deelnemers


De mix van verschillende onderdelen was erg prettig. En de begeleiding is TOP! Het bracht me meer bewustzijn. (Christa)
Werkvormen prettig afwisselend met duidelijke hoofdaccenten op meditatie en schrijven. Begeleiding respectvol afgestemd op deelnemers met gepast begrip voor ieders situatie. (Helen)
Lusanne geeft haar workshops met veel plezier en oprechte aandacht. Er is veel ruimte en vrijheid om je eigen creativiteit helemaal in te zetten. (Arla)

Contact opnemen

Contact gegevens

Bezoekadres

Broedplaats BOGOTA

Haarlemmerstraatweg 79

1165 MK Halfweg

Mail
Bel

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Foto's: Malincha Vink. Logo: Bauke Hondema.